Agenda / Pressupostos Participatius: FES PROPOSTES

Pressupostos Participatius: FES PROPOSTES

08/06/2020 - 28/06/2020

  • Dies: del 8 al 28 de juny
  • Lloc: Telemàticament a través del formulari que trobareu AQUÍ (a partir del dia 8) / En paper: bústia exterior de l'Ajuntament (24 h) i bústia del Castell de Masricart (en horari d'obertura)

A partir del dilluns 8 de juny, els canongins i canongines ja podran començar a fer les seves propostes pels Pressupostos Participatius 2020-2021. Aquest procés atorga a la ciutadania empadronada al municipi de 16 anys o més la capacitat de decidir com es destinaran 200.000 € de la partida d’inversions del pressupost municipal.

Així doncs, el proper dia 8 i fins el 28 de juny, tothom podrà fer arribar les seves propostes d’inversió, dues per persona, a l’Ajuntament tant telemàticament a través d'aquesta web, com en paper, dipositant el formulari que es repartirà a totes les cases a finals d’aquesta setmana a la bústia exterior de l’Ajuntament (C/ Raval, 11), disponible les 24 hores, o a la bústia del Castell de Masricart (Plaça del Castell, 1, entrada per c/Masricart), en l’horari d’obertura.

    El procés d’enguany presenta dues novetats importants. La primera es refereix a que aquesta edició correspon al pressupost del 2021, doncs s'ha decidit destinar la partida del 2020 per incrementar la dotació de les diferents actuacions destinades a donar resposta a les necessitats que ha provocat la pandèmia de la COVID-19. I la segona, però no menys important, és que les propostes hauran de ser escollides per més d’un 15 % dels votants per ser seleccionades.