Agenda / Inscripcions per la XIX Baixada de Carretons

Inscripcions per la XIX Baixada de Carretons

08/01/2015 - 15/01/2015

El dia 16 de gener del 2015, se celebrarà la XIX Baixada de Carretons de la Canonja, que consisteix en tres baixades en carretó fent un circuit de proves i obstacles pel carrer Raval, començant a l'alçada de l'ajuntament fins al carrer Sant Antoni. És una baixada oberta a tot el poble, hi poden participar infants, joves,famílies... La novetat d'enguany és que els joves inscrits realitzaran una baixada pel costat del Poliesportiu municipal.
Per a participar a la Baixada és necessari haver-s'hi inscrit del 8 al 15 de gener, a la Nau de Serveis municipal o al mateix Casal, i haver-se fabricat un carretó. Els vehicles han de ser de fusta amb rodes petites i no pot tenir punxes ni forma de pic. Per fer la Baixada és obligatori casc i guants, tant pel corredor com pel tripulant.

Qui no tingui carretó, pot construir-lo a la Nau de Serveis (Camí dels Antígons, s/n), durant les mateixes dates de les inscripcions, de 5 de la tarda a 8 del vespre. Els més petits hauran d'anar acompanyats per un adult. Es donarà suport i es facilitarà el material per a la construcció del carretó.

Data
:
Del 08-01-2015 al 15-01-2015
Lloc:
Nau de Serveis municipal i Casal de la Canonja
Adreça
:
La Canonja
Organitza:
Ajuntament de la Canonja