Agenda / Impossible: Gran Gala Internacional de Màgia

Impossible: Gran Gala Internacional de Màgia

24/03/2017

  • Dia: 24 de març
  • Hora: 9 del vespre
  • Lloc: Orfeó Canongí
  • Preu: 9 €
  • Venda anticipada 2x1: A partir del 27 de febrer al Castell de Masricart i a Codetickets (comprant un espectacle de 9 €, Gala Internacional o El Hipnotista, obtindreu l’altre de franc)

Gran Gala Internacional de Màgia amb Kenris Murat & Aurelia (França), Cia Mag Edgard (Catalunya), Willy Monroe (Madrid) i Toni Cors (Catalunya). Presentador de la gala: Jordi Pota. Direcció: Mag Gerard

El festival Impossible presenta la seva gran gala màgica on podreu gaudir de les increïbles manipulacions a ritme de Tango dels francesos Kenris Murat & Aurelia. La màgia visual i original del gironí Toni Cors us deixarà intrigats de com es poden multiplicar els objectes. Des de Madrid arribarà la sorprenent magiaflèxia de Willy Monroe premiada internacionalment. La companyia catalana Mag Edgard seran els encarregats de fascinar-nos amb les seves grans il·lusions amb una acurada posada en escena.

Finalment, el mag i actor Jordi Pota serà el conductor d’aquest gran espectacle on ens oferirà un tast de la seva màgia còmica. Un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que amb la màgia podem somiar desperts.