Agenda / Exposició: SOM ARTISTES

Exposició: SOM ARTISTES

15/06/2018 - 22/06/2018

Inauguració: divendres 15 de juny a 2/4 de 6 de la tarda al Castell de Masricart

  • Dies d'obertura de l'exposició: del 15 al 22 de juny
  • Horari: Tardes de dilluns a divendres de 4 a 8. Matins de dimarts, dimecres i divendres de 9 a 1. 
  • Lloc: Sala d'exposicions del Castell de Masricart

L'art és una forma de sentir la vida i al sensibilitzar-se davant el món els nens es tornen, sense adonar-se'n, millors éssers humans. El fet d'expressar el seu món intern els ajuda a crear, aprendre i innovar.

A més a més, l'art en els nens potencia les seves capacitats intel·lectuals, ja que els fa pensar per si mateixos, tant internament com externament. L'art infantil té molts significats, tants, com els passi als nens pel cap.

És per això que hem decidit dedicar la setmana de la llar d'infants a l'art, amb el títol «SOM ARTISTES», i hem intentat que puguin donar ales a la seva creativitat i imaginació tant com ha estat possible. Durant tota la setmana hem ofert als nens diferents activitats plàstiques, amb materials naturals, amb diferents pastes per modelar, amb diferents superfícies on poder pintar...

I quina seria la millor manera de poder fer que vosaltres famílies pugueu veureu tot l'art que n'ha sorgit? Doncs amb una exposició, en un lloc tan important com la sala del Castell de Masricart, lloc on exposen les seves obres artistes reconeguts.

Així doncs ens complau convidar-vos el dia 15 de juny a les 17.30h a la gran inauguració de l’exposició: “SOM ARTISTES”


Llar d'infants Mare de Déu de l'Esperança