Agenda / DesTapa la Canonja 2017

DesTapa la Canonja 2017

24/03/2017 - 26/03/2017

  • Dies: 24, 25 i 26 de març i 31 de març, 1 i 2 d'abril

Arriba la IV edició del Destapa la Canonja carregada de noves propostes gastronòmiques durant dos caps de setmana: del 24 al 26 de març i del 31 de març al 2 d’abril. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja i compta amb el patrocini de Komkal i La Boella. L’objectiu és donar a conèixer els 9 establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local. Aquests establiments oferiran durant 6 dies, tapa i beguda per 2,5 euros.

Com ja vam fer l’any passat, el primer cap de setmana del Destapa coincideix amb el Festival de Màgia Impossible que omple el nostre poble de gent de fora i és una bona oportunitat per visitar i tastar les tapes dels nostres bars i restaurants.

El funcionament de la ruta de tapes serà com les altres edicions exceptuant que enguany caldrà segellar les 9 tapes participants en el recorregut. Des d’aquí us animo a participar-hi i decidir, amb el vostre vot, quina és la millor tapa, la que es mereix ser la guanyadora de l’edició 2017. Només caldrà fer el recorregut complet pels bars restaurants de la Canonja participants i lliurar la butlleta d’aquest programa segellada.

Aprofito per agrair la implicació dels nostres espònsors, La Boella i Komkal, que ens ajuden a augmentar el prestigi i la categoria d’aquesta ruta de tapes i a tots els veïns de la Canonja la bona acceptació del Des- TAPA.

Que vagi de gust!!!


Francesc Roca Gutiérrez

Tercer tinent d’alcalde

Regidor de Promoció Econòmica


Descarrega't el llibret amb les tapes del DesTapa la Canonja 2017