Agenda / ACTIVITAT SUSPESA DEGUT A LES INTENSES PLUGES: Descobrim l'Anella Verda caminant

ACTIVITAT SUSPESA DEGUT A LES INTENSES PLUGES: Descobrim l'Anella Verda caminant

21/10/2018

  • Dia: 21 d'octubre
  • Hora: 10 del matí
  • Lloc de sortida: Mas de l'Abeurador
  • Inscripcions: Fins el 18 d'octubre al Castell de Masricart o per internet a través del següent formulari

Degut a les intenses pluges de la setmana passada, alguns dels trams de l'Anella Verda han quedat en condicions no gaire aptes per a poder fer la caminada. A més, la repetició de pluges d'ahir i d'avui no han permès restablir les condicions adequades. Per aquest motiu, lamentem comunicar-vos la suspensió de la caminada de diumenge.

La propera setmana informarem de la nova data de l'activitat. Per a participar-hi us haureu de tornar a inscriure o bé presencialment al Castell de Masricart, trucant al telèfon 977 54 53 08 o també a través del formular online que trobareu aquí.


Per tal de conèixer la recent finalitzada Anella Verda, les regidories de Medi ambient i Participació ciutadana han organitzat una caminada popular pel diumenge 21 d’octubre i una bicicletada pel següent diumenge dia 28.

Les jornades començaran a les 10 del matí al Mas de l’abeurador i finalitzaran amb un vermut per als participants. Les inscripcions per a la caminada es podran realitzar fins el dijous 18 d’octubre al Castell de Masricart. 

Per la bicicletada del dia 28, els majors de 8 anys podran recórrer el circuit de l'Anella Verda i, pels més petits, es crearan circuits i jocs al pàrquing del Mas de l’Abeurador. Les inscripcions estan obertes fins el 25 d’octubre. Per dur a terme aquest acte hi col·laboren les entitats Club Ciclista La Canonja i BTT La Canonja.