Agenda / Gran Gala Internacional de Màgia

Gran Gala Internacional de Màgia

02/10/2020

  • Dia: 2 d'octubre
  • Hora (dues sessions): 20 i 22.30 h
  • Lloc: Poliesportiu Josep Canadell i Veciana
  • Entrades numerades: 12 € (Venda anticipada: descompte 2x1 en obtenir l'abonament per a la Gala Internacional i l'espectacle Inés la Maga i Mago Marín, al Castell de Masricart i a Codetickets
  • Aforament limitat. Ús obligatori de mascareta

Gran Gala Internacional de Màgia amb Francis Zafrilla (Albacete), Sebastien Dethise (Bèlgica), Cia Magic Zappa, Txema i Selvin. Direcció: Mag Gerard.

El festival Impossible presenta la seva gran gala màgica en la que podreu gaudir de la màgia teatralitzada de Txema que en presentarà el seu número internacional “Esperant a Juliette”. La manipulació i els malabars es fusionaran de la mà del belga Sebastien Dethise amb un número realment sorprenent. L’humor, la màgia i la ventrilòquia seran els ingredients que el Mag Selvin ens presentarà d’una forma ben original.

L’espectacularitat de les grans il·lusions amb un toc modern aniran a càrrec de la companyia Magic Zappa. Finalment, Francis Zafrilla serà el conductor d’aquest gran espectacle on ens oferirà un tast de la seva màgia còmica durant aquesta gala. 

Us convidem a un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que amb la màgia qualsevol cosa és possible.