Cultura / Música

Música

El projecte musical de l'àrea de Cultura es porta a terme des del Patronat de Cultura del Castell de Masricart i consta de tres programacions específiques:


Música clàssica: Amb un mínim de dues audicions durant l’any, que es d habitualment en espais com l'Església de Sant Sebastià, la de Masricart o l’Orfeó Canongí. L'assessorament artístic és a càrrec de Daniel Espasa.

Entre els diferents intèrprets, podem destacar l'Orquestra Camara Musicae, Camerata XXI, o vespres d’Arnadí i solistes com Albert Guinovart, o la soprano Marta Mathéu.


Surt a la fresca: Es tracta d'un programa que actualment es porta a terme els divendres del mes de juliol i que compta amb diferents actuacions musicals que pretenen refrescar les caloroses nits d'estiu.

Aquesta programació ha comptat amb la participació d'artistes com Myriam Swanson i Amadeu Casas, la Banda Unió Musical de Tarragona i el cor Al·leluia.


Concerts de tardor: Actuacions musicals que se celebren a l'Orfeó Canongí amb intèrprets de l'esfera més actual de la música catalana.

Han estat presents a la Canonja artistes com Andrea Motis i Joan Chamorro, Anna Roig i l'ombre de ton chien, Roger Mas o Menaix a truà.