Notícies / Tot a punt per la Festa Major d'hivern

10/01/2018
Tot a punt per la Festa Major d'hivern

Quant s'acaben els torrons, s’apaguen les llums de Nadal i donem pas a un nou any, la Canonja torna a sortir al carrer per celebrar la Festa Major d'Hivern, una festa que marca l'inici del calendari cultural i festiu de la Canonja.

 Els actes començaran dijous 18 de gener amb la tradicional baixada de carretons que aglutinarà un any més petits i grans per fer una demostració de creativitat i enginy. El divendres seguirem amb un concert de cant gregorià a l’Església de Sant Sebastià i per la nit l’Orquestra Cimarrón serà l’encarregada de posar la música durant el ball que hi haurà al Poliesportiu Municipal.

 El dia principal de la Festa Major, el dia de Sant Sebastià serà el més tradicional i popular amb la Missa solemne, la processó pels carrers de la part alta del poble, la ballada de sardanes i els gegants Bià i Esperança que acompanyaran al seguici. Per la tarda serà el torn del correfoc infantil amb els Diables de la Canonja. Tot seguir el concert de Festa Major amb l’Orquestra Maravella que un any més ens acompanyarà també durant el ball de la nit del dia 20 de gener.

 El diumenge 21 tindrem l’exposició canina al parc al voltant del cementiri a partir de les 10 del matí i a les 11 el passeig en segways, a la Plaça de la O. Per la tarda “Las chicas de Oro” ens portaran un altre obra de teatre per passar una bona estona a la sala d’actes de l’Escola.

 El següent cap de setmana començarà amb una xerrada sobre l’òpera “Romeo i Julieta” a càrrec de Pol Avinyó. El campionat d’skate i scooter arribarà el dissabte al matí a l’skate park municipal i a les 12 també hi haurà un espectacle de teatre per a tots els públics a l’Escola. La nit del dissabte serà dels joves, amb Dj’s i diferents ambients musicals i grups de ball de la Canonja.

I la Festa Major acabarà el diumenge 28 amb el Cros Sant Sebastià i l’escudella popular al Poliesportiu Municipal.

 Tot això no seria possible sense la col·laboració de moltes entitats canongines que ens ajuden a preparar les activitats i participen activament de la festa. 

Bona Festa Major a tots!

Descarrega't el Programa Festa Major