Notícies / L'Ajuntament s'afegeix als 10 dies de dol per les víctimes de la Covid-19 i al minut de silenci que es farà demà a les 12 del migidia

26/05/2020
L'Ajuntament s'afegeix als 10 dies de dol per les víctimes de la Covid-19 i al minut de silenci que es farà demà a les 12 del migidia

L’Ajuntament de la Canonja s’afegeix als 10 dies de dol per les víctimes de la Covid-19 que aquest dimarts ha decretat el Consell de Ministres. També se suma a la convocatòria de minut de silenci, prevista per aquest dimecres 27 de maig a les 12 del migdia, en memòria de totes les persones que han perdut la vida durant la pandèmia.

 

La corporació municipal, encapçalada per l’alcalde de la Canonja, guardarà el minut de silenci davant la Casa Consistorial, garantint les distàncies de seguretat i seguint totes les mesures higièniques establertes per evitar la propagació del virus. El consistori demana a totes els canongins que es vulguin sumar a la convocatòria que ho facin de manera simbòlica, aturant-se un minut des del lloc on siguin a les 12 en punt del migdia: a casa, a la feina, al mercat, etc.

 

Durant els deu dies de dol, les banderes oficials de l'Ajuntament onejaran a mig pal. El període de dol s’iniciarà dimecres 27 de maig a les 00 h i finalitzarà dissabte 6 de juny a les 00 h.