Notícies / L'Ajuntament presenta un app per acostar la informació i els serveis al ciutadà

24/11/2015
L'Ajuntament presenta un app per acostar la informació i els serveis al ciutadà

L'Ajuntament de la Canonja presenta un nova eina comunicativa per tal d’aconseguir un major grau d’apropament a la població. Es tracta d'una aplicació per a mòbils, anomenada Canonjatour, que ofereix als canongins una via més de comunicació complementant les ja existents com la web, la revista municipal, les pantalles informatives i les xarxes socials.


En concret, l'app Canonjatour és una aplicació gratuïta tant per a Android com per a Apple, amb la qual els veïns, un cop descarregada, podran navegar amb comoditat per a trobar-hi la informació i l’actualització constant de les notícies municipals, l’agenda cultural i altres informacions d'interès. També podran rebre alertes sobre la programació d'actes o aspectes que es considerin rellevants pel coneixement del ciutadà.


Segons paraules del primer tinent d'alcalde i responsable de l'àrea de Comunicació social, Salvador Ferré, “sempre hem considerat molt important disposar de les eines de comunicació més avançades per a poder donar a conèixer l’actualitat del nostre municipi. Avui en dia es fa del tot imprescindible impulsar noves iniciatives comunicatives que garanteixin la màxima transparència i el màxim rigor informatiu, per això seguirem treballant en aquest sentit”.