Notícies / La hipnosi serà el plat fort del Festival de Màgia Impossible de la Canonja

21/03/2017
La hipnosi serà el plat fort del Festival de Màgia Impossible de la Canonja

El Patronat de Cultura del Castell de Masricart posa en marxa de nou el festival de màgia de la Canonja. Un esdeveniment cultural amb una programació de qualitat que ja s'ha fet un lloc dins del calendari de les nostres comarques. L’Impossible s’avança enguany a finals de març i està farcit d’actuacions sorprenents que de ben segur deixaran al públic bocabadat. Batall Produccions i el Mag Gerard del Teatre Màgic, continuen al capdavant de la programació de l’Impossible que començarà demà dimecres a les 5 de la tarda al Castell de Masricart, amb la presentació del festival i del llibre “Màgia amb aliments” del Mag Gerard. Ell mateix ens presentarà el seu nou espectacle per a tota la família que barreja amb un estil propi la màgia visual i sorprenent amb la comèdia.

L’Impossible començarà el divendres 24 de març per la nit amb la Gran Gala Internacional de Màgia amb Kenris Murat & Aurelia (França), Cia Mag Edgard (Catalunya), Willy Monroe (Madrid) i Toni Cors (Catalunya). 

El dissabte continuarà la màgia amb Globesession de Willy Monroe, una estrena a Catalunya que la podrem gaudir a les 12 del migdia a la Plaça Mestre Gols. L'hipnotista Jeff Toussaint (França) serà el plat fort del festival, el dissabte a les 9 del vespre a l’Orfeó Canongí. Jeff Toussaint és l’hipnotitzador del programa d’Antena 3 “Hipnotízame”. En la seva primera emissió ha estat vist per més de 3.000.000 teleespectadors. En aquesta ocasió ens presentarà un espectacle en el qual viuràs una experiència difícil de creure, interactiva, plena de fortes emocions, magnetisme, misteri i humor. 

El diumenge pel matí a les 11.30 podrem gaudir de l’espectacle de carrer “Glof” amb JAM clown & street theater, que recorrerà tota la Raval fins la Plaça del Castell. Un cop arribats al Castell, el Mago Patxi (Vitoria) prendrà el relleu amb la seva actuació  “¿Conoces a este pollo?”. Divertit, sorprenent, participatiu, amb un discurs fresc, espontani i, sobretot, molt màgic.

I acabarem l’Impossible 2017 amb una estrena a Catalunya que ens presentarà Adrián Carratalá, “El inventor de màgia”, a les 6 de la tarda a l’Orfeó Canongí.

Les entrades i els abonaments pels diferents espectacles es poden adquirir anticipadament a través de la web Codetickets i al Castell de Masricart, fins el 24 de març. La venta a taquilla una hora abans de l’espectacle. Tot i així, gran part dels espectacles són gratuïts.

El primer tinent d'alcalde de l'àrea de Cultura, Salvador Ferré, comenta que “tradicionalment l’Impossible coincidia amb la Festa de la Municipalitat que celebrem el 15 d’abril, però enguany al caure en Setmana Santa vam pensar que era millor avançar-ho a l’últim cap de setmana de març, igual que la ruta de tapes que també coincidirà amb la màgia”.


Descarrega't el llibret amb tota la informació de l'IMPOSSIBLE 2017