Notícies / La Festa de la responsabilitat

30/07/2020
La Festa de la responsabilitat

A tocar de la Festa Major d’Estiu, tot és incert.

Aquesta incertesa sembla una de les poques veritats del nostre entorn que a inicis d’agost són irrefutables. Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de la Canonja som conscients que la única fórmula vàlida per refer la Festa Major d’enguany davant de la incertesa és la responsabilitat.

Hem procurat que aquesta responsabilitat es transformi en seguretat. Volem que la ciutadania assisteixi a la Festa, però que ho faci amb la tranquil·litat de que s’han adoptat totes les mesures possibles per tal que tots els actes es puguin gaudir amb seguretat, per a la qual cosa, s’ha hagut de transformar el contingut de molts dels actes.

Una altra manera com hem treballat la responsabilitat ha estat buscar, complint la totalitat dels requisits legals, el màxim de comoditat per a les persones que volem assistir als espectacles i actes diversos. Així, hem comptat amb la plataforma “codetickets” per tal de facilitar la reserva d’invitacions als actes, i hem preparat dos espais on, adoptant totes les mesures que ens marquen les disposicions i recomanacions de les autoritats sanitàries i de Protecció civil, es podrà gaudir amb comoditat i seguretat dels actes. Som conscients que aquesta forma no és la ideal, però hem adoptat la millor fórmula que ens ha estat possible ateses les circumstàncies.

També hem transformat aquesta responsabilitat amb la voluntat de que les entitats canongines, els grups, artistes i tècnics que al llarg de tants anys ens han fet gaudir de la Festa Major, que ens han ajudat a fer-nos-la nostra, no es vegin apartats de la Festa en aquest moment d’incertesa. 

Us hem explicat amb claredat com hem treballat la nostra responsabilitat corporativa, però aquesta servirà de ben poc si tots i cadascú de nosaltres no som conscients de l’aportació significativa de la responsabilitat individual. Aquesta serà la única manera de gaudir de la Festa.


Francesc Roca Gutiérrez i Glòria Virgili Gispert

Regidoria de Festes


  • Descarrega't AQUÍ el programa d'actes de la Festa Major d'Estiu 2020