Notícies / La Canonja #pelsvalents

04/10/2018
La Canonja #pelsvalents

La Guàrdia Municipal de la Canonja s'ha adherit a la campanya dels escuts solidaris #pelsvalents. Aquesta campanya solidària neix d’una reunió duta a terme entre els caps de les Policies Locals de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, on es va donar forma al projecte de confeccionar escuts per poder aconseguir un benefici destinat íntegrament al Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu per tal d'ajudar a fer realitat el Centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. La intenció era que fos un projecte en què hi poguessin tenir cabuda totes les Policies Locals de Catalunya en una campanya global i, actualment, hi participen un total de 123 Policies Locals.

Els escuts, que tenen tots el mateix format i colors, el color groc representatiu del càncer infantil juntament amb la senyera negra i el logo  #pelsvalents, amb l’única diferència entre ells del nom del municipi i l'escut al qual pertanyen, es poden poden aconseguir per una col·laboració de 4 euros.

L'escut solidari de la Guàrdia Municipal de la Canonja contra el càncer infantil, es pot trobar a les dependències de la mateixa Guàrdia Municipal, al carrer Raval, número 6.