Notícies / La Canonja aprova els ajuts per l’adquisició de llibres escolars i per activitats comercials i empresarials

07/06/2018
La Canonja aprova els ajuts per l’adquisició de llibres escolars i per activitats comercials i empresarials
L'Ajuntament de la Canonja ha aprovat en el plenari municipal celebrat ahir, una modificació pressupostària que permetrà desenvolupar les propostes sorgides de les votacions dels pressupostos participatius d'enguany. A més a més, entre d'altres inversions, aquesta modificació permetrà, entre d'altres coses, subvencionar al centre de treball i educació especial “La Muntanyeta”, la possibilitat d’adquirir una finca per a millorar els accessos al nucli de població, crear un nou parc agility caní i l'ampliació de les instal·lacions de manteniment de la piscina.

També es va acordar una modificació del calendari del contribuent amb l'ampliació de termini de fi de pagament de voluntària, de manera que aquest finalitzi el dia 31 d'agost del 2018, degut al retards en el repartiment de les cartes de pagament dels tributs, com a conseqüència de la situació de concurs mercantil de l'empresa que realitzava aquests repartiments per encàrrec de BASE.

Per altra banda, també es van aprovar les bases per a la concessió d'ajuts individuals per a l'adquisició de llibres i material escolar, de premis pels millors expedients acadèmics de segon de batxillerat i pels estudis universitaris. En el mateix apartat de subvencions es van aprovar les de suport a l'activitat comercial i empresarial destinades a la implantació d'establiments comercials a la Canonja i la concessió d'ajuts per despeses bàsiques de la llar.

El ple va aprovar la designació de les festes locals per a l'any 2019 que seran el 15 d’abril i el 16 d'agost.

També es va aprovar l'estudi de viabilitat del Poliesportiu i la licitació de la seva gestió.