Notícies / L'1 de juny comencen les obres de pavimentació del primer tram del carrer Marina, que provocaran afectacions al trànsit i al recorregut de l'autobús

28/05/2020
L'1 de juny comencen les obres de pavimentació del primer tram del carrer Marina, que provocaran afectacions al trànsit i al recorregut de l'autobús

El dia 1 de juny començaran les obres de pavimentació del carrer Marina, al tram comprés entre el seu inici i la plaça Mestre Josep Gols, que s’allargaran durant un mes i mig aproximadament. 

Durant el temps d'execució de les esmentades obres, l'accés dels vehicles als aparcaments privats, així com l'estacionament al carrer quedarà restringit. 

També es veurà afectada la circulació de vehicles, i com a conseqüència, l’autobús de la L-3 de l’EMT modificarà el seu itinerari en sentit Tarragona. El recorregut alternatiu passarà pel carrer del Serè, Camí del Antigons, carrer Rec de Bardina, avinguda Tarragona, carrer de les Garrigues i avinguda Collblanc. S’establiran dos parades provisionals, una a l’avinguda Tarragona a l’alçada de la plaça Ernest Lluch i l’altra a la rotonda de l’avinguda Collblanc (davant del Camp de Futbol municipal). Les parades de Camí de Reus, La Canonja, Les Neus, Dues Hortes, Campsrodons, Pau Vidal, Escultor Martorell i Carrasco i Formiguera restaran anul·lades.

Preguem disculpeu les molèsties que les obres us puguin ocasionar.


Recorregut alternatiu de l'autobús de l'EMT