Notícies / L’Ajuntament aprova les bases reguladores per a la concessió de subvencions per l’arranjament i pintura de façanes

27/02/2018
 L’Ajuntament aprova les bases reguladores per a la concessió de subvencions per l’arranjament i pintura de façanes
El Ple de l’Ajuntament celebrat en data 30 de novembre de 2017, va acordar aprovar definitivament les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a l’arranjament i pintura de les façanes dels habitatges del nucli antic de la Canonja, 4a Fase, quinquenni 2018-2022. Aquestes bases ja s’han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i estan penjades a l’apartat de tràmits i serveis d’aquesta pàgina web.

Les bases tenen com a objecte continuar promovent la rehabilitació integral de les façanes dels habitatges del nucli antic de la Canonja, durant el període 1 de gener de 2018 a 31 de desembre de 2022. Es consideraran inclosos en aquesta convocatòria els següents carrers del nucli antic, els edificis que estiguin, al seu torn, a la clau R1 del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la Canonja: Versalles, la Font, Bisbe Borràs, Sant Sebastià, Ravaleta, Nou, Major de Masricart, plaça de la O, plaça del Castell, Masricart, Raval, Marina, avinguda de la Florida, Antoni Brosa i plaça Mestre Gols.