Notícies / Joan Pons Miquel pren possessió com a nou Jutge de Pau de la Canonja

09/01/2020
Joan Pons Miquel pren possessió com a nou Jutge de Pau de la Canonja

El Jutjat de Pau de la Canonja compta amb un nou titular per als pròxims quatre anys. Joan Pons Miquel substitueix a Sebastià Olivé Marca, primer Jutge de Pau del municipi que ha exercit durant vuit anys des del seu nomenament l’any 2011.  

El dimarts 7 de gener es va dur a terme l'acte oficial de presa de possessió del Jutge de Pau Titular i del Jutge de Pau Substitut de la Canonja. Davant la presència de l'alcalde Roc Muñoz i de la secretària del Jutjat de Pau, Eva Gran, el Sr. Sebastià Olivé Marca va fer l’entrega simbòlica de la vara i la toga al Sr. Joan Pons Miquel, que va signar l'acta que li atorga la capacitat plena per actuar com a Jutge de Pau Titular del nostre municipi durant els propers quatre anys. En el mateix acte, el Sr. Antoni Rion Robert va signar l'acta de presa de possessió com a Jutge de Pau Substitut de la Canonja, rellevant així al Sr. Antonio Guinovart Solé.

Sebastià Olivé va voler agrair la confiança depositada durant aquests anys, així com la feina feta pel personal del Jutjat de Pau que, formant un equip amb ell com a titular, van engegar el Jutjat de Pau i el Registre Civil de la Canonja des de zero l’any 2011. També va encoratjar als nous Jutges de Pau a seguir amb coneixement, il·lusió i, fins i tot, a millorar el treball realitzat fins ara.

Joan Pons, per la seva banda, va remarcar la il·lusió amb la que prenia el càrrec per treballar al servei dels canongins i canongines en un edifici del que guarda records familiars d’infantesa i agafant el relleu de qui sempre ha considerat un mestre.

Finalment, l’alcalde Roc Muñoz va tenir unes paraules d’agraïment cap als quatre Jutges de Pau.

Els nous jutges de pau, titular i substitut, han pres possessió de llurs càrrecs després d'haver estat nomenats pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), a proposta de l'Ajuntament de la Canonja.