Notícies / Els Pressupostos Participatius 2019 tindran vot telemàtic

08/01/2019
Els Pressupostos Participatius 2019 tindran vot telemàtic

L’Àrea de Participació Ciutadana engega de nou els Pressupostos Participatius amb la sessió de presentació el proper 22 de gener i amb novetats destacades. 

El principal canvi d’aquesta tercera edició és la incorporació del vot telemàtic per tal de facilitar la votació popular de les propostes validades. Així doncs, enguany, es podrà votar presencialment a les oficines municipals d’atenció ciutadana, al Castell de Masricart, a la Rambla 15 d’Abril el Dia de la Municipalitat i telemàticament a través de la pàgina web municipal www.lacanonja.cat.

L’altra novetat és que, per tal d’afegir el debat col·lectiu al procés, es duran a terme tres sessions temàtiques (Esports i cultura / Joventut / Família) perquè la ciutadania interessada en cada tema a debat pugui elaborar propostes compartides. A cadascuna d’aquestes sessions, obertes a tothom, hi seran també convidades explícitament totes aquelles entitats que puguin tenir relació amb l’eix de cada sessió.

Un any més, l’Ajuntament torna a destinar la quantitat de 200.000 euros a aquest procés, que s’iniciarà el 22 de gener a les 7 de la tarda amb la sessió de presentació, al Castell de Masricart. I, l’endemà, s’obrirà el període de realització de propostes, on els canongins i canongines podran fer les seves propostes a través del formulari que es podrà trobar a diferents equipaments municipals i a la web de l’Ajuntament (www.lacanonja.cat).Descarrega't la guia de participació amb tota la informació