Notícies / ELEFANTES a les Barraques del Mamut

12/07/2018
ELEFANTES a les Barraques del Mamut

El cartell de les Barraques del Mamut 2018 ja té protagonistes. Elefantes farà parada a la Canonja en la seva gira per les principals sales i festivals del país, presentant el seu nou disc “La primera luz del día”. La banda, amb vint-i-tres anys de carrera i sis discos d’estudi a l’esquena, torna a posicionar-se com el referent nacional de major espectre, fusionant estils variats que van des del pop fins el flamenc, passant per la cançó melòdica i el rock.

El dissabte 4 d’agost, els podrem veure i escoltar a l’espai barraques, a dos quarts d’onze de la nit. Les entrades anticipades ja es poden adquirir a través de www.codetickets.com i al Castell de Masricart.

Després del concert d’Elefantes, s’obriran les portes i continuarà la nit amb la Prole Band, El Malo del Cuento, Cruzada i Jordi B.

El divendres, les Barraques escalfaran motors i l’ambient amb contundència amb l’Orquestra Mitjanit com a cap de cartell, acompanyada dels grups Anarka, Números Rojos, Fumetal i la música de Jordi B. L'entrada serà gratuïta.


Descarrega't el cartell de les Barraques del Mamut 2018