Notícies / El concurs "El que veig des de casa meva" ja té els dibuixos guanyadors. Enhorabona a tots els participants!

29/04/2020
El concurs "El que veig des de casa meva" ja té els dibuixos guanyadors. Enhorabona a tots els participants!El concurs "El que veig des de casa meva" ja té els dibuixos guanyadors. Enhorabona a tots els participants!

El concurs de dibuix dels més petits, “El que veig des de casa meva”, ja té guanyadores. En la tercera categoria (primer i segon de primària), el premi és per Nora Aktitou Romeral, amb el seu dibuix de l’església de Sant Sebastià i la plaça de la O vistes des del balcó de casa seva. En la segona categoria (P4 i P5), el premi és per Salma Asmane Fernández, que ha dibuixat una finestra de casa seva durant el confinament. En la primera categoria del concurs, corresponent als infants de P3, el premi ha quedat desert per falta de participació.

Des del Patronat de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja, volem agrair als més petits de la casa la seva participació, per aquest motiu tots ells rebran un obsequi quan la situació es normalitzi i ho permeti.

Aquest concurs es va promoure amb l’objectiu que els infants passessin una estona entretinguda dibuixant allò que han estat observant aquests dies de confinament.