Notícies / 17 i 18 de juny: preinscripcions al Casal d'Estiu 2020, una edició molt diferent!

15/06/2020
17 i 18 de juny: preinscripcions al Casal d'Estiu 2020, una edició molt diferent!

El Casal neix per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar i oferir als infants activitats lúdiques i saludables per aquest estiu. Enguany, la nostra voluntat pren encara més força donada la situació de confinament que hem viscut i que tan estoicament han afrontat els i les nostres protagonistes.

Aquest estiu, més que mai, el Casal podrà facilitar als infants un espai de retrobament, de connexió amb les emocions i amb l’entorn i, a més, esdevindrà una gran oportunitat per l’educació en valors tan significatius en aquests moments com la solidaritat, la generositat, la cooperació, l’empatia i el bé comú. Els infants no son éssers aliens a la difícil situació que vivim, sinó que són part indispensable i de merescut reconeixement com a membres de la societat i part de la comunitat.

La crisi de la COVID-19 ha fet que adaptem totes les activitats i organització del Casal seguint les recomanacions del Decret 267/2020 del Departament de Joventut de la Generalitat, ratificat pel PROCICAT, així com extremar les mesures d’higiene i prevenció que us comunicarem abans de l’inici de l’activitat. El nostre enfoc vers aquesta situació de cara els infants és fer-los participar de les mesures de seguretat i d’higiene durant tot el Casal per la prevenció personal i comunitària de la COVID-19, però sense voluntat que aquest sigui el centre d’interès o eix principal de les activitats. 

Preinscripció via telefònica al 977546100, els dies: 17 i 18 de juny, de 8.30 a 13h i de 15 a 19h. Places limitades (Tindran prioritat els pares/mares que treballin i estiguin empadronats a la Canonja) 

Documentació a aportar:

  • Certificat d’empresa
  • Document que certifiqui que està empadronat a la Canonja
  • Fotocòpia del DNI de la mare, pare o tutor legal
  • Fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant o mútua
  • Fotocòpia del llibre de vacunes
  • Informe mèdic, només en cas d’observacions mèdiques rellevants (al·lèrgies, intoleràncies, ,...)
  • Informe mèdic i autorització del tutor/a legal en cas d’administració de medicació
  • Declaració responsable de la família per a la participació al Casal acreditant l’estat de salut del participant donada la situació de la COVID-19 

Descarrega't tota la informació del Casal 2020 Descarrega't la fitxa d'inscripció Descarrega't la declaració responsable