Notícies / El Bar BBT Otra premiat amb la millor tapa del Destapa la Canonja

09/05/2018
El Bar BBT Otra premiat amb la millor tapa del Destapa la Canonja

La quarta edició del concurs “Destapa la Canonja” ja té guanyadors. En un acte celebrat al Castell de Masricart es van donar a conèixer els noms dels dos establiments que han obtingut el major número de vots. Així doncs, el bar BBT Otra amb la seva tapa “Sal-pi” va obtenir el premi a la Millor Tapa amb un total de 62 vots. El premi consisteix en una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar. El premi a la tapa més creativa se’l va emportar el Racó de l’Orfeó amb la tapa “Música a l’Orfeó” i va ser premiat amb un val de 300 euros de l’establiment patrocinador Komkal.

 

Celebrat durant dos caps de setmana del mes d’abril el “Destapa la Canonja” ha continuat amb una gran participació durant els dos caps de setmana. Enguany s'hi han adherit 7 establiments i s'han recollit 171 butlletes que han participat en el sorteig de diferents dinars i sopars en els restaurants col·laboradors. “La idea que tenim és continuar amb la iniciativa perquè és bo pel poble i pels restaurants”, comenta el regidor de Promoció Econòmica, Francesc Roca, “però ens agradaria més implicació i poder comptar amb més establiments participants en la propera edició que ja serà la cinquena”.

 

Després de lliurar els premis a les dues millors tapes es va procedir a fer el sorteig entre les 171 butlletes segellades per tots els establiments.

Els premiats són: Marta Roig amb una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella (inclou sopar, dormir i esmorzar), Julià Plaza Briansó, amb un dinar o sopar al Bocatín Malagueño, Francisco Javier Olmo Merino, amb un dinar o sopar a Pizzería Metro,  Esteban Uzquiano Cruz, amb un àpat al bar Antídot, Rubén Bolívar López, amb un dinar o sopar al Bar Camp de Futbol, Josefa López Serrano, a la Fleca Cafetería Raval, Natividad Ojeda, al Racó de l’Orfeó i per últim Sandra Legen Serrano amb un àpat al Bar BBT Otra.

 

Els guanyadors podeu passar a recollir el vostre diploma que acredita el premi per l’OMAC a l’Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 i les tardes de dilluns i dijous de 17 a 19 hores.