Notícies / Del 14 al 18 d'agost: Afectacions al trànsit i al recorregut de l'autobús amb motiu de la Festa Major

12/08/2019
Del 14 al 18 d'agost: Afectacions al trànsit i al recorregut de l'autobús amb motiu de la Festa Major

Amb motiu de la celebració de la Festa Major d’estiu, es produiran afectacions al trànsit i al transport públic a diferents carrers del municipi:

Des del dia 14 d’agost a les 6 de la tarda, fins final de festes, el dia 18 d’agost a la nit després del Castell de Focs, el carrer Raval es tallarà durant la celebració de diferents actes festius. Els autobusos de l’EMT hauran de realitzar el recorregut alternatiu, direcció Sector Nord, pels carrers Escultor Martorell i Alcalde M. Fonts i Ciurana, amb parades provisionals al carrer Escultor Martorell i a la plaça Ernest Lluch, per la qual cosa quedaran anul·lades les parades ubicades als carrers Masricart, Raval i avinguda de la Florida, direcció cementiri. La tornada a Tarragona serà per l'itinerari habitual.

Excepcions:

o Gresca i ballada del Mico. El dia 14 d’agost a partir de les 6 de la tarda es tallarà el tram entre els carrers Escultor Martorell i Masricart. Els autobusos, entre aquesta hora i l’inici de l’anada d’autoritats a l’encesa de la Tronada, tornaran a Tarragona per la N-340 i la darrera parada serà al carrer Campsrodons, per tant, restaran anul·lades les parades ubicades a la plaça Pau Vidal i a l’avinguda M. Carrasco i Formiguera.

o Anada d’autoritats a l’encesa de la Tronada i Correfoc. El dia 14 d’agost a partir de 2/4 de 9 del vespre, aproximadament, resultaran afectats els carrers Raval i Masricart, la plaça del Castell i avinguda M. Carrasco i Formiguera entre d’altres, fins la finalització de l’acte (aproximadament les 12 de la nit), s’establirà com a parada única la rotonda del Camp de Futbol.Recorregut alternatiu de l'autobús