Notícies / Del 12 al 15 d'abril la Canonja celebra la Festa de la Municipalitat

05/04/2019
Del 12 al 15 d'abril la Canonja celebra la Festa de la Municipalitat

La celebració del 15 d’abril, la Diada de la Municipalitat, és per als canongins i canongines un bon motiu de festa.

Enguany, coincidint que el dia 15 d’abril cau en dilluns abans de Pasqua, la regidoria de Festes ha preparat un programa especial amb actes que comprenen des del divendres 12 d’abril fins el mateix dilluns 15.

En el programa hi destaquen, a més a més dels actes protocol·laris de la diada, el concert gratuït d’Elefantes, la V Cursa Ciclista 15 d’abril, el I Concurs de Pintura Ràpida i la paella popular, entre d’altres.

El grup de pop-rock barceloní Elefantes, torna a la Canonja el divendres 12 d’abril, encetant així la festa de la municipalitat. El concert, que presenta la seva última producció “La primera luz del día”, es durà a terme al poliesportiu Josep Canadell i Veciana, a les onze de la nit, amb entrada gratuïta.

El dissabte se celebrarà la V edició de la Cursa Ciclista Trofeu de 15 d’abril, organitzat pel Club Ciclista la Canonja amb la col·laboració de l’Ajuntament. I el diumenge serà el dia del I Concurs de Pintura Ràpida de la Canonja, del mercadet artesanal de petits productors, del teatre arrossegat i de la paella popular.

Recordem que el proper dilluns 8 d’abril ja es podran comprar els tiquets per la paella al mateix poliesportiu, al preu de 10 € (màxim 10 tiquets per persona).

Finalment, el dilluns 15 d’abril se celebraran els actes protocol·laris a la rambla 15 d’abril, així com el seguici de la Corporació en ple, els jocs amb elements reciclats i la carpa de votació dels Pressupostos Participatius 2019.

Esperem que gaudiu de la festa!


Programa d'actes de la Festa de la Municipalitat