Notícies / COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE LA CANONJA EN RELACIÓ A LES NOTICIES APAREGUDES SOBRE EL RECTOR DE LA PARRÒQUIA DE SANT SEBASTIÀ

05/02/2019
COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE LA CANONJA EN RELACIÓ A LES NOTICIES APAREGUDES SOBRE EL RECTOR DE LA PARRÒQUIA DE SANT SEBASTIÀ

Davant les notícies aparegudes en diferents mitjans de comunicació sobre la persona del Rector de la Parròquia de Sant Sebastià de la Canonja, l’Ajuntament manifesta:

1.- Entenem com encertada la decisió de l’Arquebisbat de Tarragona de rellevar del càrrec al fins ara rector, Mn. Francesc Xavier Morell Rom, i nomenar  nou rector de la parròquia al canongí Mn. Joan Miquel Bravo Alarcón.

2.- El passat mes de setembre, davant l’aparició de rumors sobre abusos per part del fins ara rector, en algun dels seus destins anteriors, l’alcalde de la Canonja es va reunir amb l’Arquebisbe per fer-li palesa la seva preocupació i la dels seus veïns, demanant que reconsiderés el seu nomenament. La resposta de l’Arquebisbat va ser que la decisió ja s’havia pres i era ferma, no havent cap motiu per revocar-la.


3.- Des de l’Ajuntament condemnem aquests tipus de fets i ens solidaritzem amb les persones que ho hagin patit.