Notícies / Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient amb el superheroi Triple R

01/06/2020
Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient amb el superheroi Triple R

El dia 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i, en els últims anys, la regidoria de Medi Ambient ha organitzat les jornades Ecoverd amb tot un seguit d’activitats relacionades amb el respecte per l’entorn natural, les energies renovables i el reciclatge. Enguany, a causa de les mesures per combatre la crisi sanitària provocada per la COVID-19, l’Ecoverd no es podrà dur a terme però l’àrea de Medi Ambient no permetrà que aquest dia especial passi de llarg.

Amb la col·laboració de l’entitat el Mico de la Canonja, l’Ajuntament de la Canonja ha organitzat una cercavila amb el superheroi Triple R que, el dia 5 de juny a partir de les 11 del matí, recorrerà el poble i farà parada a la plaça del Castell, a l’avinguda Collblanc, a la rambla de les Garrigues, a la plaça Raval, i al parc Rec de Bardina per saludar als infants i obsequiar-los amb una bossa reutilitzable amb retoladors per decorar-la i el petit conte de la “La Festa de les 3 R”. 

Aquesta setmana, també s’han renovat les etiquetes dels contenidors de reciclatge de la Canonja, amb una imatge més amable i amb especificacions més clares per saber què i quan podem llençar a cada contenidor.