Notícies / 26 de març: Afectacions al trànsit amb motiu de la cercavila del Festival de Màgia Impossible

20/03/2017
26 de març: Afectacions al trànsit amb motiu de la cercavila del Festival de Màgia Impossible26 de març: Afectacions al trànsit amb motiu de la cercavila del Festival de Màgia Impossible
Amb motiu de la celebració de les 12es Jornades de Màgia Impossible, el diumenge 26 de març a partir de les 11.30 h, tindrà lloc una cercavila amb sortida a la plaça de la Raval i finalització a la plaça del Castell, com a conseqüència es produiran afectacions al trànsit i al transport públic a diferents carrers del municipi.

Els autobusos de l’EMT que vinguin de Tarragona seguiran la ruta alternativa pels carrers Escultor Martorell i Alcalde M. Fonts i Ciurana, per la qual cosa estaran fora de servei les parades dels carrers Masricart, Raval i avinguda de la Florida direcció cementiri, les parades provisionals, com ja és habitual, es realitzaran al carrer Escultor Martorell i a la plaça Ernest Lluch. 

La tornada a Tarragona es farà per la N-340, la darrera parada serà al carrer Campsrodons, per tant, restaran anul·lades les parades de la plaça Pau Vidal i de l'avinguda M. Carrasco i Formiguera.

Prem aquí per veure el plànol del recorregut alternatiu de l'autobús.