Notícies / 16 i 17 de febrer: Afectacions al trànsit i al recorregut de l'autobús amb motiu de l'Arribada del Carnestoltes.

13/02/2020
16 i 17 de febrer: Afectacions al trànsit i al recorregut de l'autobús amb motiu de l'Arribada del Carnestoltes.

Amb motiu de l'Arribada de Sa Majestat Carnestoltes, el diumenge 16 de febrer, a partir de les 12 del migdia, es produiran talls de circulació als carrers Masricart i Raval, i com a conseqüència l'autobús de la línia 3 de l’EMT veurà afectat el seu itinerari:

  • Direcció Sector Nord: s'anul·laran les parades ubicades als carrers Masricart, Raval i avinguda de la Florida. L'autobús circularà pel carrer Escultor Martorell i Alcalde M. Fonts i Ciurana, amb parades provisionals al carrer Escultor Martorell i a la plaça Ernest Lluch.
  • Direcció Tarragona: El recorregut serà normal.

El dilluns 17 de febrer, a les 10 de matí, els nens i nenes de la llar d’infants acompanyaran a Sa Majestat Carnestoltes a l’Escola de la Canonja, per aquest motiu, el pas de l’autobús de les línies 3 i 30 es pot veure afectat amb petites retencions.Recorregut alternatiu de l'autobús: DIUMENGE 16 DE FEBRER Afectacions al recorregut de l'autobús: DILLUNS 17 DE FEBRER