Notícies / 15 de setembre: Afectacions al trànsit amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

12/09/2019
15 de setembre: Afectacions al trànsit amb motiu de la celebració dels Tres Tombs

Amb motiu de la celebració dels Tres Tombs a la Canonja, el diumenge 15 de setembre a partir de les 12 del migdia es produiran afectacions al trànsit a diferents carrers del poble, i a partir de les 7 del matí, no es podrà estacionar als carrers per on es realitzaran els Tres Tombs.

Els serveis de la L-3 de l'autobús de l'EMT es veuran afectats:

  • Des de les 8 del matí  fins les 12 del migdia en direcció al Sector Nord, faran terminal a la parada del Barri Nou.
  • Des de les 12 del migdia fins que finalitzi l’acte, faran una única parada al poble, a l'av. M. Carrasco i Formiguera (parada Topromi). 

Recorregut dels Tres Tombs: 

Carrers Concòrdia, Bellavista, avinguda Sector Nord, Camí dels Antigons, carrer del Serè (en direcció contrària), avinguda de la Florida i carrer Raval (en direcció contrària). Un cop arribin a l'alçada del carrer Masricart cantonada amb el carrer de les Garrigues començaran els Tres Tombs amb el següent itinerari: carrer Masricart, plaça del Castell, avinguda M. Carrasco i Formiguera, avinguda Collblanc, carrer de les Garrigues i una altra vegada el carrer Masricart... fins a realitzar les tres voltes. Al finalitzar l’últim tomb passaran pels carrers Alcalde Marian Fonts i Ciurana, Rec de Bardina i avinguda Sector Nord, on finalitzarà l’acte.Recorregut alternatiu de l'autobús