Notícies / 14 i 15 d'abril: Afectacions al trànsit amb motiu de la celebració de la Festa de la Municipalitat

13/04/2018
14 i 15 d'abril: Afectacions al trànsit amb motiu de la celebració de la Festa de la Municipalitat

La Diada de la Municipalitat és novament a la Canonja un motiu de festa. Durant aquests dies se celebraran diferents actes que afectaran el trànsit, el recorregut de l’autobús de l’EMT i l’estacionament en alguns carrers del nostre municipi. A continuació us detallem quines seran aquestes afectacions:


Dissabte 14 d’abril

  • Celebració de la 4a edició de la cursa ciclista “Trofeu 15 d’Abril”:

L’horari de les restriccions serà a partir de les 8 del matí, fins la finalització de la prova esportiva, aproximadament a les 7 de la tarda.

Els carrers afectats seran Rec de Bardina, Alcalde M. Fonts i Ciurana, prolongació del c/ Versalles, pl. Ernest Lluch, Miralbó, Escultor Martorell, pl. del Castell, Raval, Masricart i av. de la Pineda, on no es podrà estacionar.

Des de l’inici de la cursa a les 3 de la tarda fins la seva finalització l’autobús de l’EMT realitzarà una parada única a la rotonda del Camp de Futbol municipal.

  • Correfocs 5è aniversari de Diables de la Canonja:

L’horari de les afectacions será des de les 8 de la tarda fins la finalització de l’acte, aproximadament a les 11 de la nit. Els carrers on es prohibirà l’estacionament seran Masricart, Raval (fins el carrer Sant Isidre) i Rambla 15 d’Abril.

L'autobús de l'EMT realitzarà el recorregut alternatiu pel carrer Escultor Martorell, amb parades provisionals a Escultor Martorell i a la pl. Ernest Lluch. S'anul·laran les parades ubicades als carrers Masricart, Raval i av. de la Florida direcció cementiri.


Diumenge 15 d’abril

  • Jocs. Seguici, Acte protocol·lari de celebració de la municipalitat:

Es prohibirà l’estacionament a la Rambla 15 d’Abril i carrer Masricart (fins la cruïlla amb el carrer Verge de les Neus) des de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda.

L’autobús, com el dia anterior, realitzarà el recorregut alternatiu pel carrer Escultor Martorell.Recorregut alternatiu del dia 14 amb motiu de la Cursa Ciclista 15 d'abril Recorregut alternatiu dels dies 14 i 15 amb motiu del Correfocs i del seguici