Notícies / 13 i 15 d'abril: Afectacions al trànsit amb motiu de la Festa de la Municipalitat

12/04/2019
13 i 15 d'abril: Afectacions al trànsit amb motiu de la Festa de la Municipalitat

Amb motiu de la celebració de la Diada de la Municipalitat, se celebraran diferents actes que afectaran el trànsit i l’estacionament en alguns carrers del nostre municipi, així com al recorregut de l’autobús de l’EMT. A continuació us detallem quines seran aquestes afectacions:

  • Dissabte, 13 d’abril:

Celebració de la 5a edició de la cursa ciclista “Trofeu 15 d’Abril”. L’horari de les restriccions serà des de l'inici dels preparatius de la cursa, a partir de les 8 del matí, fins la finalització de la prova esportiva. Els carrers afectats són Alcalde M. Fonts i Ciurana, Rec de Bardina, Miralbó, Escultor Martorell, avinguda M. Carrasco i Formiguera, plaça del Castell, carrer Masricart, Raval i avinguda de la Pineda, entre d’altres, on també estarà prohibit l’estacionament.

Durant la cursa, entre les 3 i les 6 de la tarda, aproximadament, es produiran aturades puntuals de la circulació amb motiu de la sortida i l’arribada dels ciclistes. 

L’autobús de l’EMT realitzarà el recorregut habitual, únicament restarà anul·lada la parada de la plaça Pau Vidal, ja que està en el circuit de la cursa.

  • Dilluns, 15 d’abril:

Jocs, Seguici, Acte protocol·lari de celebració de la municipalitat.  Durant el matí es produiran restriccions en el trànsit i es prohibirà l’estacionament als carrers Raval, Masricart (fins la cruïlla amb el carrer Sant Isidre) i a la Rambla 15 d’Abril.

L’autobús realitzarà el recorregut alternatiu pel carrer Escultor Martorell, amb parades provisionals al carrer Escultor Martorell i a la plaça Ernest Lluch. S'anul·laran les parades ubicades als carrers Masricart, Raval i avinguda de la Florida, direcció cementiri.


13 d'abril: Recorregut alternatiu de l'autobús de l'EMT 15 d'abril: Recorregut alternatiu de l'autobús de l'EMT