Notícies i novetats de la Biblioteca

Club de lectura infantil

Club de lectura infantil

Si tens entre 8 i 11 anys i t'agrada llegir, vine al Club de Lectura i ens ho passarem genial! Ens trobem el primer i tercer dilluns de cada mes a les 5 de la tarda. Vine a inscriure't a la Biblioteca, o també ens pots trucar al 977 54 53 08 o enviar-nos un mail a biblioteca@lacanonja.cat.
Novetats de setembre

Novetats de setembre

Després de les vacances, la biblioteca torna a obrir amb les novetats de setembre a les prestatgeries. Dóna-hi un cop d'ull!
Novetats de juliol

Novetats de juliol

Vine a la biblioteca i enduu-te una novetat per llegir-te aquest estiu. Pots consultar les d'aquest mes en el següent arxiu:
Llegeix, prem el REC... i guanya!

Llegeix, prem el REC... i guanya!

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya convoquen el cinquè concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys.

Un booktrailer és un vídeo breu que serveix per donar a conèixer un llibre.

Aprofita aquesta oportunitat per unir les teves dues grans passions. Les lectures que més t'emocionen i la creació audiovisual.

Novetats de juny

Novetats de juny

Dóna un cop d'ull a les novetats de novel·la, novel·la juvenil, coneixements, llibres infantils... que trobaràs a la biblioteca el mes de juny.
El dilluns 10 de setembre tornem a l'horari habitual

El dilluns 10 de setembre tornem a l'horari habitual

El dilluns 10 de setembre la biblioteca torna a obrir en el seu horari habitual: totes les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20 h i els matins de dimarts, dimecres i divendres de 9 a 13 h.
Rondalla va, rondalla ve!

Rondalla va, rondalla ve!

L'11 de juliol a les 11 del matí, bandolers, bruixes, follets, reis i reines envairan la biblioteca i baixaran al pati del Castell de Masricart.

Llegendes, rondalles i un gran joc faran endinsar els més petits en aquest món màgic del nostre territori.

Llegir té premi

Llegir té premi

Si tens entre 10 i 16 anys, guanyar premis llegint és molt fàcil. A www.llegirtepremi.cat hi ha milers d'opcions de lectures de temàtiques diferents on pots canviar els teus punts per fantàstics premis.

Vine a la biblioteca a buscar els millors llibres!

Horari d'estiu 2018

Horari d'estiu 2018

A partir del 25 de juny

La Biblioteca Pública de la Canonja ha començat l'horari d'estiu. La trobareu oberta tots els matins de dilluns a divendres de 9 a 13 i les tardes dels dilluns de 16 a 20 h. Recordeu: A l'agost està tancada.