Medi ambient i Gestió de Residus

Medi ambient i Gestió de Residus

L'àrea de Medi Ambient i Neteja pública té per objectiu la promoció d'actuacions a favor d'una política energètica i ambiental sostenible, que faci compatible la preservació del medi natural amb el desenvolupament econòmic i el creixement urbanístic del poble. La correcta gestió dels residus, l'estalvi d'aigua i d'energia, la qualitat del paisatge i de les zones verdes són elements clau per a la consecució dels objectius ambientals.


Des d’aquesta àrea es vetlla pel compliment de la normativa ambiental vigent, i es promouen programes i activitats que pretenen incidir tant en les actuacions que es duen a terme des dels altres serveis de l’Ajuntament com en les actuacions que realitzen els actors privats. De la mateixa manera que facilita a la ciutadania informació i assessorament en l'àmbit de la sostenibilitat i la gestió eficient dels recursos.


Regidora responsable de l'àrea: Glòria Virgili Gispert (PSC)


Deixalleria municipal

Deixalleria municipal

La deixalleria és un servei gratuït pels veïns i veïnes del municipi que permet la recollida selectiva de tots els residus domèstics que es poden generar en una llar. La instal·lació també està dissenyada per rebre aquells residus especials que es generen i que, per les seves característiques, no poden ser dipositats en els contenidors de recollida selectiva ...

Continuar llegint

Deixalleria Mòbil

Cada dijous de 8 a 19h.

Dos punts de servei a la vostra disposició:

  • Avinguda del Sector Nord
  • Rambla de les Garrigues (a l'alçada del carrer Collblanc)

Què pots portar-hi?

...

Continuar llegint