Cultura

Cultura

El departament de Cultura és l'àrea municipal responsable de vehicular les diferents manifestacions culturals del poble. Des d'aquesta àrea es dóna suport a les entitats per tal que puguin desenvolupar les seves propostes culturals i es promouen, també, activitats destinades a l'esbarjo i a l'enriquiment cultural adreçades a la ciutadania en general.

Un dels elements més significatius per al desenvolupament d'aquesta tasca és el Patronat de Cultura del Castell de Masricart, una organització especial desconcentrada que compta amb la representació de diferents entitats i persones canongines significades en l'àmbit de la cultura.

L'àrea de Cultura s'ubica a l'edifici del Castell de Masricart.

Adreça: Plaça del Castell, 1 (entrada per C/ Masricart)

Telèfon: 977 545308 Fax: 977 552568

Correu electrònic: pcultura@lacanonja.cat

http://www.freelargeimages.com/wp-content/uploads/2015/05/Facebook_Vector_Logo_Hd_02.png  Canonja Cultura

La Biblioteca Pública

La Biblioteca Pública

Clica aquí per veure l'espai web de la Biblioteca.


Jornades de Màgia

Jornades de Màgia

IMPOSSIBLE!!!

Des de l'any 2006, el mes d'abril és màgic a la Canonja amb el Festival de Màgia Impossible. Una tria molt especial adreçada a tota mena de públics, edats i butxaques.

Al llarg dels anys, poc a poc, i gràcies a l'experiència que ens han aportat els espectadors i al manteniment del propòsit inicial d'oferir un festival de màxima qualitat, se li ha anat donant forma. El clown s'ha ...

Continuar llegint

Música

Música

El projecte musical de l'àrea de Cultura es porta a terme des del Patronat de Cultura del Castell de Masricart i consta de tres programacions específiques:


Música clàssica: Amb un mínim de dues audicions durant l’any, que es d ...

Continuar llegint

L'Arxiu Històric

L'Arxiu Històric

Prem aquí per veure l'espai web de l'Arxiu municipal
Parc de Nadal

Parc de Nadal


L’any 2008 es va portar a terme el primer parc de Nadal a la Canonja. Des d’aquell moment es va considerar important que fos un parc participatiu i que les entitats hi tinguessin un aparador de les seves activitats.

Des de llavors, així ha estat i cada any s’ha buscat un eix que aglutini els diferents tallers que s’hi realitzen ja sigui el jaciment de la Boella, ...

Continuar llegint

Espectacles familiars

Espectacles familiars


Durant anys, el “Cinema per un Euro” ha estat el projecte hivernal del Patronat de Cultura del Castell de Masricart destinat al públic infantil. El temps, el públic i les costums, han anat canviant poc a poc i, per això, aquest any 2016 s’ha decidit oferir un nou format. El teatre ...

Continuar llegint