Àrea d'Esports

Àrea d'Esports

La promoció i el foment de l'activitat esportiva entre la població, tant en edat escolar com en edat adulta, per millorar la qualitat de vida és l'objectiu principal de l'àrea d'Esports.

Des d'aquesta àrea es gestionen tots els espais públics relacionats amb l'esport: el Poliesportiu Josep Canadell i Veciana, amb gimnasos i piscines, i el Camp d'Esports municipal. De la mateixa manera que, per tal de consolidar bons hàbits relacionats amb l'exercici físic, dóna suport a les activitats de les entitats esportives locals i dels centres escolars.

És competència també d'aquesta àrea facilitar als canongins i canongines l'ús preferent de les instal·lacions esportives municipals amb finalitat formativa i d'oci. Així com la construcció, manteniment i administració d'aquestes instal·lacions.


Poliesportiu Josep Canadell i Veciana

Poliesportiu Josep Canadell i Veciana

Adreça: C/ Alcalde Marian Fonts i Ciurana, 1

Telèfon: 977 194 022

poliesportiu@lacanonja.cat

Facebook: Poliesportiu Municipal La Canonja


El Poliesportiu Josep Canadell i Veciana disposa de les següents instal·lacions i serveis: pista poliesportiva, sales de reunions per entitats, sala de musculació i gimnàs, sala de fitness, sauna i sessions de massatge i rehabilitació. I, en temporada d'estiu, piscina exterior.

Activitats, horaris i tarifes del poliesportiu

Temporada de piscina 2018

Activitats, horaris i tarifes
Camp d'Esports Municipal

Camp d'Esports Municipal

Adreça: Av. Carraco i Formiguera
Telèfon: 977206358