Agenda / V Cursa 10 K

V Cursa 10 K

21/06/2015

  • Dia: 21 de juny
  • Hora: 9 del matí
  • Lloc de sortida: Davant del Poliesportiu municipal (C/ Marian Fonts i Ciurana)

La cursa dels 10 K, organitzada pel Club Excursionista de la Canonja amb la col·laboració de la regidoria d'esports de l'Ajuntament de la Canonja, arriba a la cinquena edició i se celebrarà el proper diumenge 21 de juny.

Si a les primeres edicions ja es podia considerar que va ser tot un èxit pel que fa a la participació, l'any passat la cursa va donar un salt qualitatiu i quantitatiu amb més de 450 participants entre les dues proves.

L'objectiu d'aquesta edició es consolidar la cursa amb la novetat presentada l'any passat de la cursa dels 5 K, destinada a la gent que es vol iniciar en el mon de les curses a peu i que encara no s'atreveix amb els 10 quilòmetres.

La cursa estarà inclosa dins del Circuit Champion Chip de les comarques de Tarragona i de la Challenge 10 K comarques de Tarragona.

La cursa té la seva sortida a les 9 del matí i té un recorregut de 5000 metres. Els participants de la prova 10 K faran dos tombs per totalitzar els 10 quilòmetres i els de la prova 5 K només faran una volta. La sortida i arribada estan situades davant del Pavelló Municipal d'Esports de la Canonja, per tal de poder oferir als participants els serveis de vestuaris, lavabos i dutxes.

Hi haurà premis pels 5 primers classificats, tant en categoria masculina com en femenina de la cursa dels 10 K i als tres primers de la general dels 5 K masculins i femenins.