Agenda / Programa d’Educació Sanitària de la Gent Gran: Xerrada “QUÈ CAL SABER DEL DOLOR”

Programa d’Educació Sanitària de la Gent Gran: Xerrada “QUÈ CAL SABER DEL DOLOR”

18/10/2019

  • Dia: 18 d'octubre
  • Hora: A les 9.30 h
  • Lloc: Sala polivalent del Centre Cívic

Aquesta tardor es torna a engegar a la Canonja el Programa d’Educació Sanitària de la Gent Gran (PESGG) sobre el bon ús dels medicaments. Aquesta és una iniciativa que consta de xerrades informatives impartides per farmacèutics comunitaris amb l'objectiu d'augmentar el coneixement sobre l'ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig. El projecte és fruit de la col·laboració entre el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) i el CatSalut.

L’any passat l’Ajuntament de la Canonja es va sumar al programa que es duu a terme arreu de Catalunya i que està integrat en el projecte europeu “Envelliment actiu i saludable”, on es recullen iniciatives engegades a tot Europa enfocades a perllongar una vida activa i independent a la gent gran.

L’edició d’enguany ofereix nous temes a tractar. Al nostre municipi el farmacèutic comunitari Sr. Oriol Escoda Llop impartirà dues xerrades a la sala polivalent del Centre Cívic de les 9.30 h a les 11 h, el divendres 18 d’octubre parlarà sobre “Què cal saber del dolor” i el divendres 15 de novembre “Què cal saber de la salut bucodental”.