Agenda / Mamut 2.0

Mamut 2.0

09/08/2019 - 10/08/2019

  • Dies: 9 i 10 d'agost
  • Obertura de portes: 2/4 d'11 de la nit
  • Inici dels concerts: A les 12 de la nit
  • Lloc: Carrer de Vila-seca, pàrquing de BASF

La regidoria de Joventut ha organitzat per aquesta festa major dues nits amb concerts i espectacles per a tots els públics i barres de diferents entitats del poble.

El divendres 9 d’agost serà una nit plena de sorpreses amb Menéalo On Tour 2019. Hi haurà música en directe i en cabina amb Dj Nacho Lascasas, animació durant tota la nit amb un equip d’animadors, sorteig en directe, efectes especials, pluja de Merchandaising i convidats molt especials que faran que la festa no decaigui.

L’endemà, el plat fort de la nit serà el show musical i visual que Porto Bello porta als escenaris en la gira del seu nou disc “L’ull de la tempesta”, melodies de quasi arreu del món tot barrejant-les amb ska, reagge, rumba, rock, punk…etc. Porto Bello van néixer fa quatre anys a Altafulla amb ganes d’aportar festa, disbauxa i entreteniment al panorama musical català, amb un projecte pensat per a capgirar les places més exigents del país amb un directe mogut i molt festiu.

Abans de Porto Bello, El Malo del Cuento escalfarà la nit amb el seu rock urbà, enèrgic i potent. El Malo del Cuento, que ja són coneguts a la Canonja, és una banda de músics experimentats de Tarragona nascuda arrel de la dissolució d’Ausentes. Actualment, després d’un any i mig de gira recorrent escenaris amb el seu primer àlbum “Conexión al mundo” (2017) es troben tancats gravant el seu nou treball, però tenen “mono” d’escenari així que aquí els tenim!

Finalment, els djs canongins Jordi B., Mike Junior i Prieto, participaran una vegada més a les festes de Joventut assegurant la festa fins les 6 de la matinada.