Agenda / ECOVERD: GIMKASHOW

ECOVERD: GIMKASHOW

01/06/2019

  • Dia: 1 de juny
  • Hora: A partir de les 5 de la tarda
  • Lloc: Plaça del Castell
  • Inscripcions per la GIMCANA i/o pel SOPAR fins el 28 de maig al Castell de Masricart.

Tarda, vespre i nit d’activitats familiars. Gimcana pel poble relacionada amb el medi ambient, la reutilització, la prevenció de residus, l'estalvi d'aigua i l'energia. La gimcana finalitzarà a l'Escola la Canonja on hi haurà berenar saludable i es durà a terme la inauguració de la font del pati de l'escola amb la presència de la colla infantil dels Diables de la Canonja.

Tot seguit, començarà la FESTA SHOW amb música, coreografies, fantasia i moltes sorpreses inesperades.

A les 9 del vespre, serà l’hora del sopar pícnic familiar per passar una bona estona tots plegats. Durant el sopar hi haurà música en directe amb Mario Olivo i una exposició sobre la sostenibilitat alimentària i el comerç de proximitat. Cal recordar que cadascú s’ha de portar el seu sopar i la seva beguda. No hi haurà servei de bar.

Per després de sopar s’ha organitzat un Bingo popular, on els afortunats guanyaran una cistella amb productes ecològics i de proximitat. I, finalment, la música acabarà d’amenitzar la nit.

TINDRÀS ENERGIA PER TANTA FESTA?

Per obtenir el berenar i els cartons del bingo és IMPRESCINDIBLE participar a la gimcana. Com més punts aconsegueixis a la gimcana més cartrons de bingo tindràs.


Mico de la Canonja, Diables de la Canonja, PIJ, Escola la Canonja i AEIG Bisbe Borràs


Activitat en el marc de l'ECOVERD 2019. Descarrega't AQUÍ el programa d'actes.