Agenda / Concert de BEMBA SAOCO: 360º

Concert de BEMBA SAOCO: 360º

08/11/2019

  • Dia: 8 de novembre
  • Hora: A les 20.30 h
  • Lloc: Saló d'actes de l'Escola la Canonja
  • Recollida d'invitacions: Al Castell de Masricart, a partir del 28 d'octubre i fins les 13 h del 8 de novembre. I abans de l'espectacle a l'Escola la Canonja. Màxim 4 per persona i fins esgotar aforament

Imagina l’experiència de viure un concert enmig dels músics. Ho podràs fer el dia 8 de novembre a dos quarts de nou del vespre a la sala d’actes de l’escola.

L’Ajuntament de la Canonja i El Patronat de Cultura del Castell de Masricart presenten a Bemba Saoco i el seu espectacle 360°.

Un concert on l’espai entre els músics i el públic es dissol. Escoltaràs la música amb auriculars wifi d’altíssima qualitat. Tindràs el músic al costat podràs copsar les emocions a tocar, tal i com si ens trobessin a la cuina d’un gran restaurant gaudint dels plats i de la seva preparació a l’hora.

Una nova manera d’entendre el directe que podràs gaudir de manera gratuïta. Cal passar a recollir la invitació al Castell de Masricart (màxim quatre per persona i fins esgotar aforament) a partir del dia 28 d’octubre.

Si vols fer un primer tast, els pots trobar AQUÍ.